Tårtbotten
250 g digestivekex
2 tsk kanel
250 g digestivekex
2 tsk kanel
1/2 dl pumpakärnor
1 stor nypa flingsalt
125 g smör
Fyllning 2 burkar (á 250 g) mascarponeost
2.5 dl kesella 10%
1 st lime, rivet skal
1 st färsk vaniljstång eller 1-2 tsk vaniljsocker
1 dl strösocker
0.5 dl majsstärkelse
1 dl vispgrädde
3 st ekologiska ägg
Tillbehör 1 burk créme fraiche
färska blandade bär (jag blandade hallon, vinbär, jordgubbar, smultron)
125 g smör
Fyllning 2 burkar (á 250 g) mascarponeost
2.5 dl kesella 10%
1 st lime, rivet skal
1 st färsk vaniljstång eller 1-2 tsk vaniljsocker
1 dl strösocker
0.5 dl majsstärkelse
1 dl vispgrädde
3 st ekologiska ägg
Tillbehör 1 burk créme fraiche
färska blandade bär (jag blandade hallon, vinbär, jordgubbar, smultron)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar